What is Recovery Coaching?

Heeft u een idee van wat herstelcoaching eigenlijk inhoudt? Is het een wetenschappelijk bewezen proces? Kan herstelcoaching, bij gebrek aan betrouwbare, peer reviewed interventies, iets voor u zijn?

Het antwoord op alle vragen is een duidelijk "Ja".

In het naoorlogse tijdperk wenden mensen zich vaak tot een psycholoog voor de hulp die ze nodig hebben bij het omgaan met een crisis. Als gevolg daarvan is herstelcoaching een industrie op zich geworden. Beschouw de volgende 5 uitgangspunten voor herstelcoaching:

Bij papierherstel heb je een eigendomsrecht, wat betekent dat de zaak door een rechter kan worden beheerst en ook daadwerkelijk kan worden afgedwongen, op dezelfde manier als een onroerend goed waar je een vordering hebt, maar je kunt het onroerend goed niet verkopen." Een persoon wiens identiteit is gestolen. Het vermogen om toegang te krijgen tot rijkdom," "Naast het bovenstaande vermogen, is een herstellende persoon die kan lezen en begrijpen en die in staat is om professioneel te werken."

Bij middelenherstel is er de bovenstaande toestand, met de toevoeging dat een herstellend persoon recht heeft op vertrouwelijk herstel zonder uit de trance te raken. Daarom heeft het Rotary International weerhuis een training herstelcoaching gemaakt voor het gebruik van informatietechnologie voor herstellende verslaafden. De principes zijn om je te leren hoe je je toekomst in eigen hand kunt nemen zonder te stroomlijnen.

Ik ben geen psycholoog ik ben een herstelde alcoholist die nu ondernemer is en herstelcoaching gebruikt om slachtoffers van middelenmisbruik te ondersteunen. Ik ben geen expert maar de programma's die we gebruiken zijn bewezen om mensen te helpen om echte en blijvende motivatie voor herstel te vinden. "Dit is een programma dat je zal helpen je leven op te ruimen met eenvoudige, betaalbare methoden die iedereen kan leren." Mijn vermogen om te functioneren is volledig en dergelijke programma's helpen mij om mijn doelen te bereiken en mijn leven volledig te accepteren in al zijn schakeringen en kleuren.

Het verschil tussen herstel en het twaalf stappen proces is dat sommige mensen dit niet met gemak in hun leven kunnen incorporeren. Veel mensen missen hun vrienden en familie omdat ze zo ver in het proces zijn en zichzelf niet kunnen overhalen om terug te keren. Maar met het inhuren van een herstelde verslaafde kun je het programma altijd evalueren en opnieuw beoordelen om te bevestigen dat het je investering waard is. "Je hebt een herstelcoach nodig die gespecialiseerd is in verslaving".