Leer mediteren op de Eindhovense Manier in Nederland!

Wat is Meditatie?

Meditatie gaat over het focussen van je gedachten en het gebruiken van deze focus om een staat van "flow" te bereiken. Je probeert geen problemen op te lossen, of "ergens te komen", maar je probeert "hier" te zijn terwijl je ook "daar" bent. Hoe meer je mediteert, hoe meer je in staat zult zijn om te ontspannen. Dit zal uw productiviteit, creativiteit en uw vermogen om met anderen samen te werken verbeteren.

Mediation Eindhoven

Waarom leren mediteren?

Eerst en vooral zal meditatie u beter doen voelen! Veel mensen raken gestrest als ze proberen de tijd te vinden om simpele dingen te doen, zoals mediteren. Met een beetje planning kan mediteren op elk moment van de dag in uw schema passen. U zult zich beter voelen, meer gefocust, en productiever wanneer u meditatie in uw dagelijkse schema heeft geïntegreerd. Ten tweede, meditatie werkt! Het wordt al eeuwenlang gebruikt om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren, zich te concentreren en zich te concentreren op de belangrijke dingen in het leven.

Hoe mediteren op kantoor?

  • Kies een moment van de dag waarop u het meest ontspannen bent. Dat kan 's morgens, 's middags of 's avonds zijn. Probeer tijden te vermijden waarop u het drukst bent of u gehaast voelt. Vermijd ook de momenten waarop u het meest gestrest bent.
  • Ga zitten in een comfortabele houding. U kunt dit doen in uw kantoor, in een kantoor aan huis, of in uw auto!
  • Sluit je ogen en ontspan je lichaam. U kunt een eenvoudige ademhalingsoefening gebruiken om uw lichaam te ontspannen terwijl u zit.
  • Probeer je geest vrij te maken van alle gedachten. Wat zijn alle verschillende gedachten die op dit moment door je hoofd spoken? Probeer je te ontdoen van de "konijn in je hoed" gedachten, waarbij je aan één ding denkt terwijl je aan iets totaal anders denkt.
  • Concentreer je op één gedachte en slechts één gedachte. Probeer deze ene gedachte naar de voorgrond te halen en zorg dat het het enige is waar je aan denkt.
  • Als je klaar bent om naar de volgende gedachte over te gaan, breng je de eerste gedachte weer voorzichtig naar de voorgrond.
  • Blijf dit proces herhalen tot je klaar bent om verder te gaan met de volgende taak.
  • Je hoeft niet na te denken over hoe lang je mediteert! Probeer je gewoon te concentreren op één gedachte en slechts één gedachte.
  • Probeer je meditatietijd niet eindeloos te laten duren! Het is oké om naar de volgende taak over te gaan wanneer je er klaar voor bent.
  • Je zult merken dat hoe langer je mediteert, hoe meer ontspannen je zult worden. Dit betekent dat u in staat zult zijn om meer te bereiken en u beter te concentreren wanneer u klaar bent.

Conclusie.

Mediation in Eindhoven is een geweldige manier om je gezondheid, focus en productiviteit te verbeteren. Het kan ook helpen om beter met anderen samen te werken door je te helpen de behoeften en verlangens van andere mensen beter te begrijpen. In staat zijn om je op één ding te concentreren terwijl je je concentreert op het "juiste" ding is een belangrijke vaardigheid die je zal helpen om een betere ingenieur te worden!

Als je wilt leren mediteren, is dit het perfecte moment. De Nederlandse regio Eindhoven is een hub voor technologie- en engineeringbedrijven. Je kunt gemakkelijk een baan vinden die past bij jouw vaardigheden en interesses. Als je wilt leren mediteren, is dit het perfecte moment om te beginnen!