Hoe schimmelnagels te voorkomen

Geïnfecteerde schimmel teen Nail​​​ foto
Ik teen nagel schimmel en de psoriasis in mijn tenen. Ik vond teennagelschimmel hardnekkiger dan teennagelschimmel, en geneest sneller. Daarom raad ik aan om je voeten elke dag een paar minuten in een lauwwarm bad te laten weken. Ook moet je een alternatieve remover gebruiken, om het risico van infectie te vermijden. Na een paar maanden zou je genezen moeten zijn.
o Een ander symptoom van schimmelnagels is vertraging in de groei en vervelling van de nagel, dus ik gebruikte topische crèmes en natuurlijke remedies.
o Ik had ook psoriasis droogt mijn teen en schild samen met gespleten en verouderde nagels. De crème met tea tree olie hielp, en het verbeterde mijn huidconditie.
o Daarna vond ik crème minder. crème behandelde alleen de huidaandoening en verspreidde zich niet naar de nagels.
o Ik gebruikte vitamine E crème met een lotion, en het hielp mijn nagels te beschermen tegen schade van de zon, en bier. Het bevorderde niet alleen de gezonde groei van de nagels, maar verlichtte ook mijn huidzak. Ook werd door de vitamine E behandeling het zwarte karmijn voor een langere periode minder. Later ben ik helemaal gestopt met groeien.
o Ik groeide mijn nagels alleen maar uit en de volgende dag waren ze weer wit. Dit is meestal niet gezond, en kan voorkomen worden door een goede hygiëne te betrachten. Sindsdien heb ik dat niet meer gedaan. In plaats daarvan heb ik altijd een witte nagellak gebruikt als ik buiten was. Ik deed dat om de nagels te beschermen tegen de felle zonnestralen.
De omycoloog raadde me aan om medicinale paddestoelen te gebruiken tegen schimmelnagels. Dat is waar, en ik heb het gebruikt en het werkt, maar ik heb nog steeds geen 100% effectief product gevonden. Wanneer je paddestoelen kiest, zoek dan naar soorten die hun sporen niet afgeven, zoals allium sativa.
o Nagelschimmel ontwikkelt zich meestal in een warme en vochtige omgeving, en onze nagels mogen daar niet aan blootgesteld worden, vanwege wol, neval render en katoen. Ook oliën van deze heilzame planten mogen niet in contact komen met de schimmel.
Ook het gebruik van scrubs kan veel helpen. Ze worden gebruikt om dode huidcellen af te wassen, en kunnen sommige schimmels elimineren door de voedseldeeltjes te verwijderen. Het kan bevochtigd worden met azijn. De schimmel is gevoelig voor de enzymen in de azijn.
o ez inklapbare borstel van everzwijn, doodt huisstofmijt en amaryllium, vernietigt het levende micro-organisme en verwijdert vuil. De flos maakt zelfs een uitwisseling met tandplak en zet het in neutraal om te voorkomen dat tandplak verder op de tand blijft zitten, wat verdere schade kan veroorzaken.