De Wet van Trilling

Hou Van Je Leven Klembord Decor

Jaren geleden zag ik een prachtige film, The War of the Worlds. In die tijd herinner ik me dat ik wat boeken las over wetenschap en de kwantumfysica, waar ik toen nog niets van wist. Ik vond het erg vreemd en alles behalve irrelevant. Maar nadat ik de film had gezien en weer tot de realiteit was teruggekeerd, zag ik de realiteit achter deze uitspraak. Alle atomen gedragen zich op dezelfde manier onder invloed van de Wet van Trilling. Atomen stoten zichzelf af of trekken zichzelf aan als objecten of golven uit een oneindige oceaan van potentie die de Quantum Oceaan wordt genoemd. De Wet van Trilling is als de Wet van Zwaartekracht, maar is een sterkere wet van één van de 12 Universele Wetten.

De film gaf een zeer goede inleiding over deze Wet, en de andere 12 Universele Wetten die erachter liggen. De eerste Universele Wet is de Wet van Pure Potentie die zegt dat er alleen Oneindige Mogelijkheid is en al het andere geen bestaan heeft. Dit is dezelfde Quantum Fysica theorie waarin wij zijn gaan geloven nadat de productie van The Secret video aan de wereld werd getoond.

De tweede Universele Wet is de Wet van Potentie. Deze is ook bekend als de Wet van Aantrekking, die stelt dat alles wat leeft potentieel is voor jou. Het vermogen om deze Wet te zien is een van de vermogens die de meditatie en Yoga training mij hadden helpen ontwikkelen. Wat er gebeurt is dat onze ziel (geest/bewustzijn) de Quantum Oceaan (Geest van God) gebruikt om iets in ons bestaan uit te zoeken, dat overeenkomt met de zuiverheid en potentie van onze ziel. Met andere woorden, we hebben het al, we zien het alleen niet gemanifesteerd worden vanwege het gebrek aan zuiverheid in onze eigen persoonlijkheid. Toen we het de eerste keer deden en het niet zagen manifesteren, verwarden we het met een bestaand iets.

De derde Universele Wet is de Wet van Energetisering. Deze cyclus is een neerwaartse beweging. Ons lichaam (ego/kleine zelf) was op het moment van geboorte in een neutrale staat van leren manifesteren (Wet van Trilling in actie). Door deze cyclus kan het steeds meer en meer contrasten en beperkingen krijgen wanneer het geconfronteerd wordt met een nieuwe leerervaring. Ons lichaam gaat net als kind en alle andere levende en materiële dingen door deze fase. Dit ervaren brengt het contrast alleen maar meer. Dit wordt de Wet van Verslaving genoemd. De sleutel is te blijven doen wat je moet doen om gemakkelijk en snel naar de volgende fase van het zien te gaan.

Maar nadat we door de fase van het zien zijn gegaan en veel geleerd en gezien hebben, moeten we nog steeds verder met de fase van het WILLEN van ons leven. Toen ik begon was het een willend universum op zoek naar een manier om voor zichzelf te krijgen. Toen bereikte het een stadium van onstuitbaar verlangen dat me uit mijn eigen prenten haalde en me inhaalde met 2 belangrijke metgezellen: Kwantumfysica (Wet van Aantrekking in actie) en De NBA (Wet van Trilling in actie).

Is het niet cool om na te denken over de mogelijkheden van dingen die we niet kunnen zien. Als je denkt aan het goede leven, hoe ben je dan (ik realiseer me nu dat MIJN "worden" en LEVEN van het goede leven GEEN feit is, maar een bewegende slinger van 300 graden in mijn leven). De energievelden die de Natuur magnetiseren spelen hier een bepaalde rol. Er is een wet die de minste weerstand heet, vooral in natuurkundige wetten. We kunnen dingen omhoog of omlaag duwen – zoals de warmte, elektriciteit, water, enz. Een Quantum Fysici kijk op de wereld is zo anders dan de mijne. Zij merken op dat ons universum uit Energie bestaat en net als de Wet van Trilling, gaat het altijd terug naar het basisprincipe van warmte en licht.

Ons hele universum stoot het positieve af en stoot zowel het negatieve als het positieve af. Alleen materie en energie neutraliseren. Energetische materie kan niet negatief worden en negatieve energie kan niet positief blijven. Bijgevolg moeten we allemaal op een bepaald moment een keuze maken, we trekken aan wat we geven. Net zoals mensen in gevechten allemaal een bepaald niveau van angst hebben, of een bepaald niveau van verlichting en kracht, hebben ze een bepaalde staat van bewustzijn op het moment dat ze zich bevinden.

De essentie van het leven zelf wordt bepaald door onze staat van bewustzijn op elk moment. Het is de drijfveer van onze wezens voor de levenservaring – Door haat en angst; of door liefde en zijn tegendeel, angst. Wat wil je, haat of liefde? Wat wil je echt?

Ieder mens in deze wereld heeft de kracht van positief denken. Als mensen werden afgedankt door hun levensvergif – Wat doe je dan met je leven? Zelfs in deze stand van zaken, kun je geloven dat we meer kunnen hebben? Als je nog steeds wenst en verlangt?

De grootste test in het leven is om nog steeds vrij te zijn – bestaan. Vrij van alles wat beknellend is dat niet kan zijn en meer. Als je hier bent. Als je niet vrij kunt zijn?

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)