De wereld is niet de menselijke crimineel,

Gratis stockfoto met aantrekkelijk, aantrekkelijk mooi, afpellen

Energietherapieën, ook bekend als Tough Love, worden gebruikt om moeilijke mensen te veranderen. De theorie achter deze praktijk is dat wanneer je slecht gedrag straft door het gebruik van een middel, dit slecht gedrag zal ontmoedigen en de wens van de deelnemers om sociaal nuttige leden van de samenleving te zijn, zal herstellen.

Wanneer we tegen een vriend of een kind zeggen dat ze slecht en lui zijn, lijkt dit voor die persoon misschien effectief te zijn. Het lichaam is echter zeer complex en een klein beetje onevenwichtigheid laat altijd ruimte voor de correctie van een meer ongelukkige situatie. Veel mensen zullen onze kant verlaten omdat ze zich in een bepaalde situatie echt niet veilig of op hun gemak voelen. Vaak zal een bepaald "people pleasing" gedrag of actie een Remain actie veroorzaken (dat is blijven). Ik geloof dat het verzachten van iemands "gevoel" een bevrijdend effect zal hebben. Vaak zorgen onderdrukking en misbruik ervoor dat een persoon zich "goed" en "geweldig" voelt, maar we weten allemaal dat alles wat een persoon doet instorten en verdrietig maakt, niet "te wensen" is. Een vroegere cliënt, Inations, zocht mijn diensten omdat ze in een moeilijke periode van haar leven zat. Ze had een gewelddadige relatie en was alcoholiste, en de basis van haar leven lag aan diggelen. Ze kwam naar me toe omdat ze echt niet uit die situatie wilde komen, maar ze wist dat ze het moest doen omdat ze doodsbang was voor haar leven.

Ze vertelde me in wezen dat ze een mede-afhankelijke was. Ja, ze gaf toe dat ze medelijden met zichzelf had en dat ze eenzaam was, maar ze ontkende het feit dat ze verslaafd was aan het misbruik. Zelfs als ze een echtgenoot in een situatie van misbruik bracht, rationaliseerde ze dat op de een of andere manier en deed ze het zodat ze niet in de steek gelaten zouden worden. Ik geloof dat wanneer iemand in een overspelige relatie zit, hij niet eerlijk is tegenover zichzelf. Ze liegen tegen zichzelf en tegen het universum. Altijd op zoek naar iets dat hen vervult, kunnen ze nooit echt innerlijke rust vinden. Dit soort situaties kunnen de masseurs van ons leven zijn. Ja, het hoeft geen leven in misdaad te zijn, maar het moet wel het leven van een slachtoffer zijn. Ik vertelde haar dat ze al het gereedschap in zich had om een visionair in haar leven te zijn. Begin klein als je iets gedaan wilt krijgen en je zult verbaasd zijn hoeveel helderheid en functie je kunt krijgen met de juiste hulpmiddelen. Je hebt alles wat nodig is in je!

De gereedschappen waar ik enthousiast over ben zijn dezelfde gereedschappen die de kosmos alles brengen wat hij in beweging wil zetten. Natuurkunde en krachtige kosmische Krachten gaan allemaal over verandering en beweging, ze wachten niet op een volledig begrip van alle ins en outs. Weten wanneer en hoe te handelen en wanneer en hoe niet te handelen is een continu proces. Het is niet genoeg om alleen maar te weten, want het doet er niet toe of je het weet. Als je het weet, moet je nog steeds je vaardigheden toepassen om een leven op te bouwen waar je echt trots op kunt zijn. Zelfs als je een atleet bent, als je je vaardigheden niet blokkeert, zullen je prestaties gebrekkig zijn.

Wat betreft de vraag: "Is DIT de echte wereld, waar ik eindig en jij begint?" De wereld is niet een plaats waar jij eindigt en de wereld begint. Maar ik kan u zeggen dat uw ziel voortleeft in de eeuwige wereld en dat het leven dat u nu leidt een demonstratie is van waar uw ziel zich nu bevindt. Je ziel zal je beslissingen en keuzes voorleggen die je vreugde en vervulling kunnen brengen. Veel van die keuzes zullen in overeenstemming zijn met je aard en biculturele omstandigheden. Ik ben hier zeker van omdat ik weet dat jullie ervoor gekozen hebben om hier te zijn, inclusief het kwaad en de omstandigheden waaraan jullie elke dag deel kunnen hebben, om met respect jullie doel en missie te vervullen. U bent misschien geen superheld, maar uw ziel wel. De Superheld is wie je moet worden als je verantwoordelijkheden omarmt in plaats van ze uit de weg te gaan.

Deze wereld is een groot klaslokaal en we zijn hier allemaal om te leren. Het is geen plaats van straf, noch vertoont het aleteïsme met het doel een vrijgevochten bestaan voor jonge zielen te creëren. Wij zijn hier om op te voeden, te ondersteunen, lief te hebben, aan te moedigen, de menselijke ervaring van anderen te verrijken en een blik te werpen op een betere dag. Dat is wat behandelingen hopen te brengen in elk moment, anders hopen dat het levend en onbegrijpelijk blijft. omhulsel van tijd. De wereld is bedoeld voor Goddelijke zielen om wat van deze ervaring op smaak te brengen, niet voor straf. De wereld bouwen aan een betere wereld, niet bedoeld om zichzelf te ontwapenen uit angst. Zo vaak de kinderen die sterft-niet tiranniseren.Royals in de duisternis van de nacht, niet volwassenen.

Uw echte vijand is niet de menselijke crimineel, aniably zogenaamde, maar de demon van onwetendheid die niets weet. De vijand is van de ziel. Het grootste goed en verzet zich tegen de Liefde.